Termeni și Condiții

Termeni și condiții de utilizare a website-ului

Data ultimei actualizări: 31 August 2022

Cine suntem?
Website-ul www.TerraIssa.com („website-ul nostru” sau „acest website”) este deținut și operat de către SC TFB OILS S.R.L, Sat Stejeris, Nr.33, județ Cluj, inmatriculata la Registrul Comertului sub J12/5439/05.11.2021, Cod identificare fiscala: 45184434, tel. 0740278980 („TERRAISSA” sau „noi”).
Dacă doriți informații suplimentare sau să ne trimiteţi feedbackul dvs., vă rugăm să ne contactati pe e-mail info@TerraIssa.com sau folosind adresa poștală de mai sus.

Scopul acestor Termeni și Condiții (T&C)
Pentru a înțelege condițiile de utilizare a website-ului nostru, modul în care vă puteți înregistra și crea un cont de utilizator (în calitate de consumator sau în numele entității juridice pe care o reprezentați), cât și pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a comanda produse, vă rugăm să citiți detaliile de mai jos.
Folosirea website-ului și crearea unui cont de utilizator necesită acceptarea de către dvs. a acestor T&C și a Politicii de Confidenţialitate (inclusiv acordul pentru folosirea cookies). Împreună, aceste documente reprezintă contractul dintre dvs. și TERRAISSA, conținând drepturile și obligațiile reciproce ale părților.
Prin folosirea în orice fel a acestui website, declaraţi că aveţi 18 ani împliniți şi că acceptați în mod expres acești T&C. În caz contrar, vă rugăm să nu folosiţi website-ul.
Vă încurajăm să imprimaţi sau să salvaţi aceşti T&C (în versiunea afișată la data comenzii acceptate de noi), deoarece este posibil ca noi să nu îi stocăm și să nu îi mai puteți accesa ulterior.

T&C se pot modifica?
Da, din când în când, putem modifica acești T&C – pentru a reflecta modificări ale legislației, ale practicilor noastre interne, ale website-ului sau ale tehnologiei folosite, etc. Atunci când reveniți pe website, vă rugăm să verificaţi data ultimei actualizări și conținutul modificărilor.
Dacă vom face modificări semnificative, vă vom notifica prin e-mail (trimis la adresa de e-mail pe care o specificați în contul dvs.) sau printr-un anunț pe website – înainte ca schimbarea să intre în vigoare.
Dacă nu sunteți de acord cu modificările, vă rugăm să încetați folosirea website-ului. Vom considera că le acceptați, dacă veți continua să folosiţi website-ul și contul de utilizator după data actualizării. Modificările se vor aplica doar pentru viitor; nu vor afecta comenzile deja acceptate și confirmate.

Contul de utilizator
Pentru a putea comanda și achiziționa produse de pe acest website, trebuie să aveți un cont de utilizator TERRAISSA.
Cum se creează contul de utilizator
• Voluntar, de către dvs. În acest scop, vă vom solicita să introduceți anumite date cu caracter personal.
sau
• De către operatorul nostru – în numele dvs., atunci când preferați să comandați produsele prin telefon; cu acordul dvs., operatorul vă va prelua și introduce datele cu caracter personal în cont.
Ca să aflați ce date cu caracter personal putem colecta despre dvs., cum le folosim și cum vă obținem acordul, vă rugăm să consultați Politica de Confidenţialitate.
Dacă nu sunteți consumator (ci reprezentant al unei entități juridice)
Când comandați produse nu în calitate de consumator, ci pentru o entitate juridică (de exemplu, companie, ONG, PFA) pe care o reprezentați și în numele căreia acționați, va fi nevoie să ne furnizați si cateva informații despre această entitate (în plus față de datele dvs. pentru crearea contului):
• Denumire și Sediu social
• Număr de înregistrare la Registrul Comerțului sau în Registrul Național ONG (după caz)
• CUI sau CIF
• Banca şi Contul entităţii juridice.
Când comunicați cu noi în numele respectivei entități juridice pe care o reprezentaţi, implicit declaraţi în mod expres că aveţi autoritatea de a acţiona în numele acesteia; acordul dvs. asupra acestor T&C va obliga din punct de vedere legal respectiva entitate.
Administrarea contului
Folosind setările din contul de utilizator, puteți să vă completați informațiile, să corectați eventuale erori ivite cu ocazia introducerii datelor și să ne cereți să schimbăm sau să vă reamintim parola.
Contul de utilizator este doar pentru uzul personal şi nu îl puteți transfera. Nu trebuie să autorizaţi sau să permiteţi oricărei alte persoane să îl folosească. Avem dreptul să vă suspendăm/închidem contul (inclusiv să ștergem informaţiile pe care le conține) oricând avem motive să credem că este folosit ilegal sau contrar acestor T&C.

Comanda dvs.

Cum plasați comanda
Comanda dvs. reprezintă oferta dvs. de a cumpăra de la TERRAISSA. Puteți plasa o comandă de produse urmând procesul de comandă de pe website sau prin telefon.
Comanda prin intermediul website-ului presupune următorii pași:
• Autentificarea în contul dvs. de utilizator;
• Selectarea produselor și adăugarea lor în coșul de cumpărături;
• Click pe butonul „Plătește” – unde apare o listă a cumpărăturilor dvs., prețul și costul livrării;
• Click pe butonul „Plătește” – unde vi se cere să alegeţi adresa de facturare si cea de livrare;
• Click pe butonul „Pasul următor” – unde vi se cere să alegeţi metoda de plată; tot aici veţi putea folosi un cod de discount şi/sau un cod de „Card Cadou”, în cazul in care aţi intrat în posesia vreunuia, pentru a vă diminua valoarea de plată;
• Transmiterea comenzii către noi;
De asemenea, puteți plasa o comandă de produse și prin intermediul telefonului – oferind operatorului nostru datele necesare pentru a vă deschide (în numele dvs.) un cont de utilizator, inclusiv o adresă validă de e-mail prin intermediul căreia să se poate realiza acceptarea comenzii dvs. și confirmarea ei.
Trebuie să vă asiguraţi că detaliile comenzii dvs. sau orice alte informaţii pe care ni le oferiţi sunt corecte. Pe parcursul procesului de comandă, înainte de a plasa comanda, puteți verifica, modifica și corecta eventuale erori ce ar putea apărea, inclusiv să revizuiți lista produselor comandate – utilizând funcția „schimbă” și/sau apăsând butonul „Înapoi” din browser-ul de Internet sau indicând modificările către operatorul nostru (în cazul comenzii prin telefon). Ne rezervăm dreptul de a efectua verificări și de a vă solicita date suplimentare înainte de a vă accepta comanda.

Confirmarea comenzii şi Încheierea contractului
După ce ați plasat o comandă pe website, vă vom trimite un e-mail de confirmare și acceptare a comenzii. Abia în acel moment, va exista un contract între dvs. şi noi.
După ce ați plasat o comandă prin telefon, vă vom trimite un e-mail de confirmare cu un sumar al comenzii telefonice și acceptarea ei. De asemenea, acest e-mail va conține și link-uri către conținutul Politicii de Confidenţialitate și al acestor T&C pe care vă invităm să le studiați. Acceptarea comezii şi, respectiv, existenţa unui contract între dvs. şi noi este implicită şi probată de înregistrarea convorbirii telefonce.
Contractul implică obligația dvs. de a ne plăti produsele comandate. Vă încurajăm să păstrați e-mail-ul prin care vă acceptăm comanda și vă confirmăm încheierea contractului. Dacă nu încetează potrivit legii, contractul va dura până la livrarea și plata integrală a produselor.

Onorarea comenzii
Onorarea oricărei comenzi de către noi e condiționată de disponibilitatea produselor comandate. Dacă un produs comandat e momentan indisponibil, vă vom anunța de îndată, de preferat înainte de acceptarea comenzii; iar dacă ne comunicați că nu doriți să așteptați până devine disponibil, vom face aranjamentele necesare pentru a vă restitui integral orice sumă încasată deja, în termen de 7 zile calendaristice de când ne-ați comunicat decizia dvs.

Dreptul de a vă retrage din contract
Dacă sunteți consumator, aveți dreptul de a vă răzgândi (fără a preciza motivele) în termen de 14 zile calendaristice doar în privința unor anumite tipuri de produse comandate de pe site-ul nostru. Potrivit legii, nu beneficiați de acest drept pentru următoarele tipuri de produse de pe website:
• Cele care sunt susceptibile a se deteriora sau au termenul de expirare scurt;
• Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi pe care care le-ați desigilat;
• Acele produse care (după livrare), potrivit naturii lor, sunt inseparabil amestecate cu alte elemente;
În general, produsele în privința cărora nu se poate exercita dreptul de retragere, vor avea în conținutul descrierii lor o notă în acest sens. Vă rugăm să citiți cu atenție descrierea produsului pe website.
În cazurile în care aveți dreptul să vă răzgândiți, retragerea din contractul cu TERRAISSA se va face în următoarele condiții (care se completează cu celelalte prevederi legale obligatorii):
• Perioada în care vă puteți retrage expiră după 14 zile calendaristice de când dvs. sau o persoană desemnată de dvs. (alta decât curierul) a(ți) intrat în posesia fizică a produselor. Dacă ați comandat printr-o singură comandă mai multe produse care vor fi livrate separat, termenul expiră după 14 zile calendaristice de când ați intrat în posesia fizică a ultimului produs.
• Trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dvs. de a vă retrage din contract. În acest sens, fie puteți folosi acest model de formular de retragere, fie puteți completa și transmite direct pe website-ul nostru formularul online pe care vi-l punem la dispoziție sau ne puteți trimite o informare prin poştă, fax sau e-mail – înainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.

Consecințele retragerii
• TERRAISSA vă va rambursa orice sumă pe care ați plătit-o pentru produse, inclusiv costurile livrării către dvs. (cu excepţia costurilor suplimentare – când aţi ales altă modalitate de livrare decât livrarea standard oferită de noi).
Vom face rambursarea fără întârzieri nejustificate, în maximum 14 zile de când ne informaţi cu privire la decizia dvs. de a vă retrage din contract – cu condiția ca, până la expirarea acestor 14 zile, noi să fi primit înapoi toate produsele pe care vi le-am livrat (inclusiv toate produsele la ofertă livrate alături de produsele comandate de dvs., cu excepția materialelor și produselor promoționale livrate de noi în mod voluntar) sau ca dvs. să ne fi făcut dovada faptului că ni le-ați returnat pe toate.
În principiu, facem rambursarea folosind aceeaşi modalitate de plată ca cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care ne permiteți expres să vă rambursăm banii prin virament în contul dvs. bancar pe care ni-l furnizați, și nu vom percepe comisioane. Putem amâna rambursarea până când primim înapoi produsele sau până când ne faceți dovada faptului că ne-ați returnat produsele (oricare se produce mai devreme).
• Dvs. veți suporta costul direct al returnării produselor către TERRAISSA.
Vă rugăm să expediaţi la adresa noastră toate produsele pe care vi le-am livrat. Trebuie să le expediați în starea în care vi le-am livrat , fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în maximum 14 zile de când ne-aţi comunicat în scris decizia de a vă retrage.
• Dvs. sunteţi responsabil pentru diminuarea valorii produselor – din cauza modului în care le-ați manipulat sau folosit (în alt mod decât pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor). În acest caz, vă vom putea rambursa suma pe care am încasat-o de la dvs., și din care vom putea scădea contravaloarea diminuării produselor respective.
Cum să ne returnați produsele
• Folosiţi servicii poștale care permit înregistrarea expedierii şi păstraţi dovada acesteia;
• Împachetați cu atenţie – preferabil, nu obligatoriu, în ambalajul original;
• Pentru oferte care includ produse gratuite (de exemplu „la un produs cumpărat primiţi unul gratis”), trebuie să ne returnați și orice produse gratuite pe care noi vi le-am livrat (cu excepția materialelor sau produselor promoționale pe care vi le-am livrat noi voluntar alături de produsele comandate de dvs.)

Preț şi Plată

Preț
Prețul pentru produsele comandate, TVA-ul aplicabil și alte taxe aferente (când este cazul) sunt cele afișate pe website-ul nostru la momentul la care ne transmiteți comanda dvs. Periodic, acestea pot suferi schimbări; dar schimbările vor afecta doar comenzile viitoare, nu și pe cele deja acceptate și confirmate.
Costurile de livrare prin curier se percep suplimentar față de prețul produselor, și sunt afișate pe website atunci când efectuaţi o comandă. Acestea depind de metoda de livrare pentru care optați.
Depunem toate diligențele pentru ca prețul de pe website să fie corect și complet. Totuși, dacă am menţionat greşit preţul unui produs pe website, nu suntem obligaţi să vă furnizăm acel produs la preţul menţionat greșit – cu condiția să vă notificăm eroarea înainte de acceptarea comenzii dvs. Într-un asemenea caz, veți putea decide dacă doriţi sau nu să comandaţi produsul la preţul corect. Dacă nu doriţi, vă vom restitui integral orice plată încasată deja, în cel mult 7 zile calendaristice de când ne-ați comunicat că nu doriți produsul la prețul corect.

Modalităţi de Plată
Dacă sunteți consumator: puteți face plata prin card bancar, ramburs.

Dacă comandați în numele și pe seama unei entități juridice: ne rezervam dreptul sa conditionam livrarea produselor de primirea de catre TERRAISSA a pretului in avans, integral. În cazul în care (1) orice sumă ce ne este datorată nu este plătită sau (2) o dată plătită, ne este diminuată în mod nejustificat, ne rezervăm dreptul de a rezolvi (înceta) contractul încheiat cu dvs., printr-o simpla notificare pe care putem să v-o transmitem și prin e-mail.
Tranzațiile pe website-ul nostru se efectuează în lei, la cursul de schimb valutar al bancii emitente a cardului ddvs. (curs valabil la data efectuării plății), în cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât lei.
TERRAISSA nu stochează detalii referitoare la cardul dvs. și la plățile pe care le faceți online prin intermediul website-ului nostru. Acestea sunt folosite de firma parteneră pentru procesarea securizată a plăților. Vă recomandăm să citiți mai multe privind acest aspect în Politica de Confidenţialitate.

Livrare
Livrarea produselor comandate se face prin curier, astfel și în următoarele termene estimate:
• În 24 de ore – pentru comenzile plasate de Luni până Vineri la ora 15:00. Durata livrării poate ajunge până la 48 de ore pentru unele zone mai îndepărtate sau greu accesibile;
• Marți – pentru comenzile plasate de Vineri, dupa ora 15:00 până Duminică.
Livrarea va fi efectuată la adresa specificată la plasarea comenzii.
Costul de livrare a produselor pe care le comandați se stabilește în functie de greutatea coletului si este afisat pe pagina de finalizare a comenzii.
Greutatea maximă a coletului este de 40 Kg. Dacă greutatea produselor comandate de dvs. depăşeşte această greutate maximă ne rezervăm dreptul de a vă livra produsele comandate în mai multe colete, astfel incăt greutatea fiecărui colet să nu depăşească 40 Kg, şi să vă cerem achitarea taxei de transport conform greutăţii fiecărui colet rezultat.
Exemplu: dacă aţi comandat produse cu o greutate totală de 42 Kg, vă vom trimite două colete: unul de 40 Kg şi unul de 2 Kg, iar dvs. veţi achita două taxe de livrare, una pentru coletul de 40 Kg si una pentru coletul de 2 Kg.
Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 200 LEI cu TVA inclus.
Toate produsele sunt livrate în ambalajul original, sigilat, al producatorului.
Dacă primiţi o notificare privind o livrare nereuşită la adresa indicată în comandă, este responsabilitatea dvs. să folosiţi datele primite pentru a contacta curierul și stabili noua livrare.
Nu ne asumăm răspunderea pentru pierderi ce pot apărea din cauza întârzierii livrării – dacă acestea sunt cauzate de circumstanţe ce nu ţin de noi sau în privința cărora nu am putut lua măsuri rezonabile pentru a pre-întâmpina întârzierea (cum ar fi lipsa disponibilităţii produselor în stocurile producătorilor, condiţii de transport sau livrare, cazuri de forţă majoră, cazuri fortuite, etc.).

Riscuri şi Drept de proprietate
Deveniţi proprietarul produselor comandate numai după efectuarea integrală a plății preţului (inclusiv a costurilor de livrare). Până la acel moment, se consideră că păstraţi produsele în custodie pentru noi.
Riscul de deteriorare sau de pierdere a produselor vă este transferat în momentul în care produsele vă sunt livrate – dvs. sau unei persoane desemnate de către dvs. (alta decât curierul).

Prezentarea produselor pe website
Depunem toate diligențele pentru a prezenta cât mai corect aspectul, culoarea, caracteristicile, descrierile produselor pe website. Însă, înţelegeţi şi acceptaţi faptul că pot exista diferenţe minore între produsele reale şi modul în care acestea apar pe website. De exemplu, uneori, etichetarea si împachetarea produselor pe care le primiți pot diferi nesemnificativ de imaginile de pe website.

Conform OUG 34/2014, pentru produsele achizitionate la distanta, consumatorul are dreptul de retragere din contract, in termen de 14 zile, fara a preciza motivele, din momentul in care a intrat in posesia produsului.

Daca ati primit produsul incomplet sau este neconform, este necesar sa ne semnalati acest lucru in maxim 48 de ore de la primirea comenzii.

Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri, exceptie facand costul de expediere al produsului returnat. Perioada de retragere mentionata expira in termen de 14 zile de la:
a) data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii;
b) ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare, sau:
– in cazul in care consumatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat, ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a ultimului produs;
– in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese, ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a ultimului produs sau a ultimei piese;
-in cazul contractelor pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata, ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a primului produs;

Consumatorul returneaza produsele sau le inmaneaza catre PANAIT INTL SRL sau unei persoane autorizate sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Returnarea contravalorii produsului, poate fi amanata in cazul in care PANAIT INTL SRL, nu a primit produsul returnat si nici o dovada ca acesta a fost expediat (oricare dintre cele doua variante intervine prima) si in maxim 14 zile din momentul notificarii Mayie cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din contract.

Consumatorul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie sa fie descurajanta pentru consumator in a-si exercita dreptul de retragere.

Profesionistul trebuie sa poata face dovada diminuarii valorii produselor care rezulta diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere urmatoarele:
a) contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca îsi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre profesionist;
b) furnizarea de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care profesionistul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
f) furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
g) furnizarea de bauturi alcoolice al caror pret a fost convenit în momentul încheierii contractului de vânzare, a caror livrare nu poate fi efectuata înainte de 30 de zile si a caror valoare reala depinde de fluctuatiile de pe piata pe care profesionistul nu le poate controla;
h) contractele în cazul carora consumatorul a solicitat în mod special profesionistului sa se deplaseze la domiciliul sau pentru a efectua lucrari urgente de reparatie sau de întretinere. Daca, cu ocazia unei astfel de vizite, profesionistul presteaza alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de consumator sau furnizeaza alte produse decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrarilor de întretinere sau de reparatie, dreptul de retragere se aplica respectivelor servicii sau produse suplimentare;
i) furnizarea de înregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
j) furnizarea de ziare, periodice si reviste, cu exceptia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicatii;
k) contractele încheiate în cadrul unei licitatii;
l) prestarea de servicii de cazare, pentru alt scop decât cel rezidential, transport de marfuri, închiriere de masini, catering sau serviciile privind activitatile de agrement, în cazul în care contractul prevede o data sau o perioada de executare specifica;
m) furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca îsi va pierde dreptul la retragere.

Pentru a va exercita dreptul de retragere este necesar sa trimiteti un email catre info@terraissa.com.

OUG 34/2014 care reglementeaza drepturile consumatorilor poate fi vizualizata accesand acest link.

Conţinut postat de dvs.
În mod obișnuit, aveți posibilitatea să scrieți comentarii la produsele de pe website și la articolele de pe blog-ul asociat website-ului, inclusiv să folosiți trimiteri (share) și aprecieri (like) prin intermediul rețelelor sociale.
Dar, oricând vă permitem încărcarea de conţinut pe website, trebuie să vă asiguraţi că acel conținut este corect, nu induce în eroare, nu încalcă dispozițiile legale și/sau drepturile unor terți. De asemenea, conținutul dvs. nu poate fi defăimător, ofensator, vulgar, rasist, obscen, abuziv, ameninţător, hărţuitor, neadecvat și nu poate încălca confidenţialitatea sau intimitatea altei persoane.
Ne rezervăm dreptul să suspendăm, să modificăm sau să ștergem orice conţinut – fără notificare – dacă acesta reprezintă obiectul unei plângeri, dacă a fost comisă o faptă penală, dacă avem motive să credem că încalcă acești T&C, dacă astfel de măsuri sunt necesare pentru a ne proteja pe noi sau pe alte persoane sau dacă ni se solicită prin lege sau de către o autoritate competentă. În acest caz, nu trebuie să încercaţi să republicaţi sau să retrimiteţi conținutul respectiv.

Promoții. Reduceri. Concursuri
În unele perioade – la discreția noastră – putem avea promoții la unele produse, putem organiza concursuri cu premii sau putem oferi reduceri de preț sau transport gratuit pentru comenzi ce depășesc o anumită sumă stabilită de noi. La momentul respectiv, acestea vor face obiectul unor termeni şi condiţii sau regulamente de organizare – adiţionale acestor T&C – care vor fi afișate separat pe website.

Garanții şi Răspunderea noastră

Conformitatea produselor și garanții
Dacă sunteți consumator: când un produs nu corespunde la livrare comenzii dvs. (acceptată și confirmată de noi potrivit acestor T&C), ne puteți cere ca – la alegerea noastră – (a) să îl reparăm sau (b) să îl înlocuim fără vreo plată din partea dvs., în 15 zile calendaristice de când ne-ați informat (dacă repararea sau înlocuirea se aplică acelui tip de produs și e posibilă) sau (c) să vă restituim preţul plătit (cu condiţia să ne returnaţi produsul pe cheltuiala noastră – când vă solicităm acest lucru).
În general, produsele sunt însoţite de o garanţie legală de 2 ani de la data la care vi le livrăm și de garanția producătorului (acolo unde este cazul). Fac excepție produsele a căror durată medie de utilizare este mai mică de 2 ani, caz în care termenul de garanție se reduce la această durată.
Garanția oferită nu vă afectează celelalte drepturi stabilite de legislația aplicabilă.
Dacă nu sunteți consumator: trebuie să verificaţi toate produsele imediat ce le-aţi primit şi, în 5 zile lucrătoare de la livrare, să ne informați în scris privind orice neconformitate a produselor. Dacă nu primim o asemenea informare din partea dvs. în termenul indicat, produsele vor fi considerate acceptate de dvs. și nu veți mai putea invoca neconformități ale acestora (cum ar fi vicii aparente, vicii ascunse sau alte deficiențe, etc.).
Pentru orice întrebări legate de garanţie, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de e-mail info@TerraIssa.com sau prin intemediul paginii de contact.

Răspunderea noastră
Răspunderea TERRAISSA față de dvs. (consumator sau nu) în legătură cu acești T&C și cu Politica de Confidenţialitate nu va depăși suma pe care ați plătit-o pentru produsele comandate, în măsura permisă de lege.
Răspunderea noastră nu poate fi angajată dacă:
• Folosiţi respectivul produs în continuare după ce ne-aţi informat asupra neconformității sale;
• Nu aţi plătit întregul preţ pentru produs, în termenul de plată; sau
• Aţi modificat produsul fără acordul nostru prealabil și scris.
Ne veţi despăgubi pentru orice prejudiciu rezultat în urma încălcării de către dvs. a acestor T&C.
Suplimentar, dacă nu sunteți consumator: nu vom răspunde față de dvs. pentru:
• Pierderi economice (de exemplu, pierderi de venit, profit, afaceri) sau afectarea reputației;
• Prejudicii imprevizibile sau indirecte;
• În alte cazuri prevăzute de lege.
Orice referire la noi (TERRAISSA) – făcută în această secțiune – include și angajaţii şi reprezentanții noştri.

Alte informații utile
Dorim să rezolvăm amiabil orice neînțelegere ce poate interveni între noi și dvs privind acești T&C. Dar dacă nu putem ajunge la o rezolvare amiabilă, litigiul va fi soluționat de instanța competentă din Timisoara.
Folosirea în orice mod – fără acordul nostru scris și prealabil – a oricăror elemente de pe acest website (fotografii, text, elemente grafice sau video, design, layout, logo-uri, mărci, software, etc.), va atrage consecințele prevăzute de legislația aplicabilă.
Nu putem garanta că website-ul va funcţiona mereu neîntrerupt sau fără erori. Avem dreptul să suspendăm website-ul pentru reparaţii, mentenanţă, îmbunătățire sau pentru alte motive tehnice sau comerciale, fără o notificare şi fără angajarea răspunderii.
Nu ne asumăm răspunderea pentru neîndeplinirea sau îndeplinirea cu întârziere a vreunei dintre obligaţiile noastre față de dvs., dacă aceasta este cauzată de circumstanţe ce nu țin de controlul nostru (inclusiv disfuncționalități ale sistemelor de telecomunicație ale terţilor).
Putem oferi legături către alte site-uri web care vă pot interesa; dar nu suntem responsabili pentru conținutul lor sau pentru produsele pe care le oferă. Le folosiţi pe risc propriu şi vă încurajăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile şi politicile lor de confidențialitate.
Putem oricând să cedăm acest contract unei alte părți, dar aceasta nu va afecta drepturile și obligațiile dvs. contractuale.

Reclamații
Dacă aveți nelămuriri sau reclamații, vă rugăm să ne contactați. Intenționăm să soluționăm intern o eventuală reclamație în termen de 10 zile (cu excepția cazului în care legea ne impune un alt termen), urmând să vă informăm cu privire la decizia luată.
De asemenea, vă puteți adresa:
Autorității Naționale Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor,
Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale
Ministerului Sănătății.
Iar dacă sunteți consumator, aveți și dreptul să contactați Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, când considerați că vi s-au încalcat drepturile.

Acordul dvs.
Ați luat cunoștință şi recunoașteți în mod expres că ați citit cu atenție și acceptați acești T&C, în special prevederile referitoare la dreptul de retragere, consecințele retragerii din contractul cu noi, răspunderea noastră şi rezolvarea litigiilor și a reclamațiilor.

Data ultimei actualizări: 31 August 2022